Rondleiding 2 mei 2010

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Rondleiding 2 mei 2010

Fam van Boom
Vandaag een rondleiding gehad. Zoals op deze site vermeld, stonden we om 15.00 uur bij de wereldtijdklok op Alexanderplatz gereed om met de rondleiding van Sido mee te kunnen. Samen met 2 vriendelijke dames uit Amsterdam hebben we Sido opgewacht. Hij pikte ons gelijk er tussen uit, want hij had namelijk door de telefoon al gezegd dat hij Nederlandse mensen er gelijk kon onderscheiden van andere nationaliteiten. Dus wij ons een beetje verspreid, maar het was echt zo?!
Wij waren met 2 volwassenen en 2 kinderen, waarvan één van 8 en de ander van 13 jaar oud.
Het was een verschrikkelijk leuke rondleiding met veel achtergrondgeschiedenis (petje af hóór); zelfs de kinderen waren onder de indruk. Wat een kennis heeft Sido. Hij nam ook geruim de tijd voor het beantwoorden van alle vragen. Zijn fascinatie voor Berlijn maakt de rondleiding met alle achtergrondinformatie des te leuker.
Wij zijn zelfs 4 uur met de rondleiding bezig geweest. Hebben onderweg zelfs nog een drankje met een koek kunnen nuttigen.
Het is in ieder geval niet voor niets geweest dat we nu met dikke vermoeide voeten op ons bed liggen, maar wel voldaan.
Sido, harstikke bedankt voor de leuke en informatieve rondleiding en we wensen je veel succes met "Dwars door Berlijn". Wij kunnen het iedereen aanbevelen. En Sido als je dit leest, misschien nog een tip als je nog eens mocht uitbreiden met je bezigheden; zie www.vizit.be , voor als we weer gebruik willen maken van je rondleiding,maar dan op andere wijze die we nog niet gehad hebben.
Vele groetjes,
Erik, Sarina, Lars en Britt van Boom uit Terneuzen